Miljömöbler är en viktig del av inredningen

Att det är en fin och avslappnande miljö i de gemensamma utrymmena på kontoret är viktigt för personalens välmående och därför även företagets resultat. Etik IT & Interiör ser till att ni får rätt inredning med miljömöbler som passar er verksamhet och era lokaler.

Behaglig och funktionell inredning till kontoret

Inredningen i de gemensamma utrymmena har en stor påverkan på trivseln på en arbetsplats. En behaglig miljö leder till en gladare, mer motiverad och mer avslappnad personal, vilket i sin tur också påverkar prestationen på jobbet. 

Miljömöbler skapar en skön arbetsmiljö

Det som brukar kallas för miljömöbler är alla möbler utanför den enskilda medarbetarens kontorsplats. Det kan vara allt från soffgrupper i lunchrummet eller i det tysta rummet och bekväma konferensstolar och bord i mötesrummet till bord och stolar i väntrummet eller foajén.

I begreppet ingår också växter, gardiner, mattor och annat som hör inredningen till samt viktiga accessoarer till kontoret som skrivtavlor, anslagstavlor och projektordukar.

Miljömöbler som stämmer med företaget

Vi börjar med en analys av arbetsplatsen och lokalerna. Sedan tar vi fram ett förslag på hur vi kan skapa en skön arbetsmiljö på ert kontor. Inom miljömöbler jobbar vi med leverantörerna Edsbyn, Flokk och Johanson Design och inom skrivtavlor, anslagstavlor och projektordukar med Lintex.

Läs gärna mer om de varumärken som vi arbetar med eller om hur det går till när vi skapar en komplett arbetsmiljö.