Ergonomiska skrivbord och kontorsstolar

För att man ska trivas vid sin kontorsplats samt må bra i kroppen är valet skrivbord och kontorsstol viktigt. Skrivbord och kontorsstolar ska både vara ergonomiska och funktionella samt stämma med resten av inredningen.

Rätt skrivbord till rätt person och miljö

Vilken typ av skrivbord som är det rätta valet till arbetsplatsen beror på de egna behoven samt i vilken miljö som bordet ska stå. För att undvika smärtor ska skrivbordet vara ergonomiskt. Etik IT & Interiör hjälper er att välja ett skrivbord som stämmer för den enskilde medarbetaren samt med den övriga inrednings färger och former.

Vi arbetar med skrivbord från Edsbyn, Flokk och Johanson Design. Bland borden finns både fasta skrivbord och skrivbord som är höj- och sänkbara.

Kontorsstolar från ledande leverantörer

Även inom kontorsstolar är ergonomin enormt viktig för välmåendet, och att ha en välmående personal påverkar i sin tur produktiviteten på arbetsplatsen.

När vi hjälper er välja kontorsstol så får ni låna och provsitta stolar för att vi ska hitta rätt val för just er. Vi finns med hela vägen från valet av kontorsstol till inställningen av stolen på kontoret.

Vi arbetar med svenska kvalitetsstolar från ledande leverantörer, som bland annat Flokk och deras varumärken RH och RBW. 

Kontakta oss för komplett inredning

Kontakta oss för att veta mer om vad vi kan göra för att skapa en sammanhängande och bra inredning på er arbetsplats. Läs också mer om andra delar av inredningen, som förvaringsmöbler eller miljömöbler.