En komplett och skön arbetsmiljö

Etik IT & Interiör har under många år hjälpt många olika typer av företag att få en arbetsmiljö som passar företagets identitet och personalens behov. Vi finns med hela vägen från första projektmötet till monteringen och iordning-
ställandet av den kompletta arbetsmiljön.

Inredning anpassad efter de egna behoven

Hur en bra inredning ser ut beror på det specifika företaget. Det är viktigt att arbetsmiljön speglar både vad företaget vill utstråla samt skapar en hög trivsel. I en bra miljö ingår allt från ergonomiska möbler, inredning som dämpar höga ljudnivåer och en bra belysning till en färgsättning som skapar rätt stämning. 

En del av en bra arbetsmiljö är också den teknik som används och det är därför som vi på Etik IT & Interiör levererar både all inredning och tekniken. När inredningen är på plats kan vi snabbt installera funktionell teknik som passar bra med resten av arbetsmiljön. 

Lång erfarenhet av bra och behagliga arbetsmiljöer

Den som driver interiördelen hos Etik IT & Interiör är inredningsdesigner Martina Sjögren. Hon har över tio års erfarenhet av att skapa bra, behagliga och funktionella arbetsmiljöer i en roll som både inredare, projektledare och konsult beroende på de behov som finns i projektet. 

Vi arbetar för att lösa de utmaningar som finns på arbetsplatsen. Viktigt för oss är även att ha ett miljöperspektiv där vi använder hållbar inredning. De flesta av leverantörerna är därför lokala från Sverige.

Ett kundomdöme

"Tack Martina och Etik Interiör för er fantastiska förmåga att skapa en kundanpassad, harmonisk och effektiv miljö på vårt industriföretag, som får känslan av att man är hemma i sitt eget designade vardagsrum. Jag och mina medarbetare är mycket nöjda!" / Teddy Eriksson, VD Tomal AB

Hör gärna av dig för veta mer

När vi designar och färdigställer inredningen på en arbetsplats så gör vi det i ett nära samarbete med kunden där vi finns med genom hela processen. När du kontaktar oss börjar vi med en första analys och tar sedan fram ett kostnadsfritt inredningsförslag på en 3D-ritning. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag? Kontakta oss. Läs också mer i menyn till vänster om den inredning som vi bygger upp företagets arbetsmiljö med, som exempelvis miljömöbler och skrivbord och kontorsstolar.