Om Etik IT & Interiör

Etik IT & Interiör är ett företag i Halland som levererar kompletta kontorslösningar. Vi erbjuder tjänster och support inom bland annat data och IT-system, kontorsmaterial samt inredning av hela kontorsmiljöer. 

En helhetsleverantör inom kontorsmiljöer

Efter att flera av oss hade arbetat tillsammans i IT-branschen sedan början av 2000-talet valde vi att gå samman och starta Etik IT.

Vi började med tjänster inom IT, dokument och material till kontor men allteftersom vi utvecklades och gick framåt var det naturligt att bredda verksamheten och även erbjuda inredning av hela kontorsmiljöer.

Att ha rätt teknik och att tekniken fungerar som den ska är viktigt på ett kontor. Minst lika viktigt är att hela kontorsmiljön är en sammanhängande helhet som fungerar med allt från IT-tjänsterna och kontorsmaterialet som används till den känsla som inredningen skapar i lokalerna. Vi levererar därför kompletta kontorslösningar anpassade efter ditt företag.

Hör av dig för IT och interiör

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa ditt företag med inom bland annat IT, kontorsmaterial och inredning? Hör gärna av dig i vårt formulär så kontaktar vi dig. Kontakta oss

Läs även gärna mer om hur vi arbetar under vår vision.